Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

De webshop
Nederlandsalstweedetaal.nl / Dutchipresume.com is de webshop waar u lesmateriaal vindt voor Inburgering, voor NT2 voor jong en oud, voor Docenten Nt2.  Ook vindt u hier boeken over Nederland, over Nederlandse  historie, bestuur, politiek, geografie, kunst, toerisme en over interculturele communicatie. Wekelijks voegen we nieuwe titels toe aan de webshop. Het aanbod varieert van lesmateriaal voor inburgering en NT2 en taalcursussen met e-learning, tot handleidingen en boeken over vakdidactiek. Ook richten we ons op taal op de werkvloer, boeken voor NT1 en interculturele communicatie.  Docenten, vrijwilligers, taaltrainers, studenten, inburgeraars, expats, Nt2-ers vinden hier cursusmateriaal en andere hulpmiddelen voor het leren van de Nederlandse taal. 

Mist u een titel? Laat het ons weten en we voegen het zo snel mogelijk toe aan het assortiment. 
Vier webshops in een website. Ieder met een eigen homepage.

Hoe werkt het?
Zoek uw product door middel van de menu's. En aan de linkerzijde vindt u een handig navigatiehulpmiddel waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. De meeste boeken zijn ingedeeld in Startniveau, Steuntaal en Opleidingsniveau.
Weet u al precies welke titel u nodig hebt? Dan vindt u bovenin het grijze zoekveld waar u de titel of isbn kunt invullen. Heeft u vragen, opmerkingen of tips, mail dan naar
info@dutchipresume.com.

Even voorstellen
Ite Op den Orth  (verkoop en advies)

 

Ik ben Ite Op den Orth en ben ruim dertig jaar werkzaam als taaltrainer eerst voor Italiaans mijn tweede moedertaal en sinds 20 jaar ben ik ook actief als taaltrainer Nederlands. In 2003 volgde ik de cursus voor NT2-docent bij In'to Languages in Nijmegen.  En in 2012 volgde ik de cursus Nederlands op de werkvloer bij ITTA in Amsterdam.
Tussen 2006 en 2007 beheerde ik de webshop Nederlandsalstweedetaal.nl die toen nog in Leersum gevestigd was.
Van 2007 tot 2012 was ik eindredacteur bij VanDorp Educatief. VDE geeft o.a.
cursusmateriaal voor NT2 en Inburgering uit en daarbij deed ik ook de webmarketing voor de webshop middels de wekelijkse nieuwsbrief.
Tot medio 2014 was ik werkzaam als verkoopmedewerker binnendienst bij uitgeverij Christofoor in Zeist.
En sinds maart 2016 ben ik beheerder van de webshop Dutchipresume / Nederlandsalstweedetaal.nl. Mede door mijn ervaring als NT2-taaltrainer,  eindredacteur en verkoper van cursusboeken voel ik me thuis tussen de cursusboeken en geef ik ook graag gericht en onafhankelijk advies.


Nederlandsalstweedetaal.nl  is sinds augustus 2012 onderdeel vanDelken&Boot BV
Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM
Telefoon: 010-7986018

KvK nr: 67655688
BTW nr: NL857.112.995.B01

 

Over alle activiteiten van Delken&Boot kunt u meer lezen in de folder. Kies hier onder de gewenste taal: